inloggen
e-mailadres:  
wachtwoord:  
inloggen

Inlognaam of wachtwoord vergeten?
home
veilingen
gratis account
veilingwijzer
privacy beleid
de veilingmeester
voorwaarden
contact

Melding

sluiten

Janus Corstens veilingmeester in hart en nieren

Of u nu een kavel (artikelen) wilt kopen of verkopen. Doorgewinterde veilingmeester Janus Corstens is uw gastheer. Met ziel en zaligheid veilt hij al bijna 25 jaar functionele goederen. Janus en het gros van zijn klanten kennen elkaar persoonlijk. Dat schept vertrouwen. Niet voor niets zien vaste klanten hem als de ongeëvenaarde veilingmeester. Met liefde voor zijn vak maakt hij veilen voor iedereen toegankelijk en leuk!

Rol van de veilingmeester

Als veilingmeester leidt Janus de veiling. Het online veiling proces is grotendeels geautomatiseerd. Zijn meeste werkzaamheden zitten in de voorbereidende fase.  Hij onderhoudt contacten met aanbieders van goederen. Ter plekke beoordeelt hij de kwaliteit van het aanbod. Op basis daarvan schat hij in hoeveel het betreffende kavel gaat opbrengen. Daarna start hij met de promotie van de kavels. Zo zet hij advertenties in bladen of sites gericht op de doelgroep.

Beste oplossing voor koper en verkoper

Janus Corstens zijn rol gaat verder dan die van standaard veilingmeester. Hij denkt in oplossingen voor zijn klanten: “De koper moet op een leuke manier tegen een mooie prijs iets in de wacht kunnen slepen.De verkoper moet zijn inventaris en/of voorraad  kwijt tegen een zo’n hoog mogelijke prijs en min mogelijk kosten. Pas dan ben ik als veilingmeester tevreden."

Kantooradres

Veilingbedrijf Corstens
Havikstraat 13
6541PL Nijmegen

mobielnummer 06-53935918
telefoonnummer 024-3732653
e-mail info@veilingbedrijfcorstens.nl
btw id NL001258759B66